02.04.2023

Miha: 'Vi skal jagte vores egen chance'

Der er lagt op til spænding og dramatik, når den sidste slutspilsdeltager skal findes onsdag aften. Hør anfører Miha Zvizejs tanker om kampen og bliv klogere på scenariet her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Et pointtab til SønderjyskE og en sejr over Ribe-Esbjerg.

Det er regnestykket, der skal gå op onsdag aften, hvis man holder med de hvidblusede fra Holstebro. Kampen om ligaens 8. plads har været tæt de seneste spillerunder, og på onsdag skal slaget stå.

- Vi har stadig alt at spille for, og vi går udelukkende efter to point, fortæller Miha Zvizej, der ikke vil bruge meget tid på at spekulere på stillingen i det sønderjyske:

- Vi har ingen indflydelse på, hvordan de andre hold i ligaen spiller. Så til og med onsdag skal al vores fokus være på Ribe-Esbjerg. Og kun Ribe-Esbjerg, siger anføreren.

Den 8. mand skal med i Gråkjær Arena

Gråkjær Arena har mange gange før været et vigtigt parameter med sin intense stemning.

Det samme er der brug for på onsdag, så hermed en stor opfordring til at komme i hallen, skrue op for lydniveauet og hjælpe holdet i kampen om en slutspilsplads!

Dagens matchpartner er Vestjysk Bank, som er vært for dagens pausekonkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier. Desuden deler de popcorn ud til alle børn indtil kl. 18.15 i foyeren.

Du kan bestille billetter til kampen ved at klikke her.

Personlig sponsor for Miha Zvizej er

Forrige Næste