01.04.2023

Halldór: 'Jeg er meget skuffet'

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, hverken fra spillere eller trænere da det i går blev til et nederlag mod Mors-Thy. Læs Halldór Sigfússons tanker om kampen her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Spillet var godt og føringen var komfortabel indtil det 47. minut i kampen mod Mors-Thy. Men herefter mistede TTH-mandskabet pusten. De hvidblusede tabte de kommende otte minutter med 8-1, og dermed også kampen.

- Jeg er meget skuffet over, at vi ikke formår at lukke kampen, da vi er foran 24-20 med 13 minutter igen, sagde Halldór Sigfússon kort efter kampen.

- Vi har styr på kampen i 47 minutter, men taber vores koncept i begge ender af banen de sidste 13 minutter. Vi bliver usikre og scorer ikke på de mange chancer, vi egentlig arbejder os frem til. Det er meget frustrerende, og jeg er meget skuffet, fortæller TTH-træneren.

Sønderjysk sejr gør tingene ’endnu mere frustrerende’

Eftersom SønderjyskE fredag aften besejrede Nordsjælland på udebane, rykker sønderjyderne op på ligaens 8. plads, der giver adgang til slutspillet.

- Det gør tingene endnu mere frustrerende. Vi havde mulighederne for give os selv et godt udgangspunkt med en sejr over Mors-Thy. Men vi var ikke kyniske nok.

Næste kamp er onsdag den 5. april klokken 19.00, hvor grundspillet skal afgøres. Med en sejr over Ribe-Esbjerg er TTH-mandskabet stadig med i kampen om en slutspilsplads.

Derfor har vi brug for jeres opbakning i Gråkjær Arena på onsdag. Køb billet ved at klikke her.

Personlig sponsor for Halldór Sigfússon er

Forrige Næste