29.01.2024

Enderleit evaluerer træningslejr: 'Vi står fysisk godt'

Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne brugte weekenden på træningslejr i Tyskland, hvor de sidste detaljer blev finpudset inden ligastarten. Læs evalueringen fra det tyske her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Om fem dage skydes Herreligaen atter i gang igen, når TTH-mandskabet møder KIF Kolding på udebane.

Derfor var det også nærliggende at lave en kort evaluering, da Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne havde spillet sin sidste træningskamp søndag eftermiddag.

- Vi blev testet af to hold (Bundesligaklubberne TBV Lemgo og VfL Gummersbach red.), hvor der var masser af fysik, og vi fik lov til at gå til stålet. Det havde vi brug for, inden vores første ligakamp mod KIF Kolding, indleder Nikolaj Enderleit.

God form og gode gensyn inden ligastart

Januar måned har budt på et dejligt gensyn med Jonas Porup og Johan Meklenborg, som begge er vendt tilbage efter skulderskader. Derfor fik de to bagspillere også tid på banen i Tyskland, hvilket glæder Enderleit:

- De bliver spillet mere ind i vores systemer, hvilket er rigtig godt. Og så er det dejligt at se Jonas Porup tilbage i forsvaret.

Efter en måneds intens træning føler bagspilleren sig klar til, at ligaen starter igen:

- Vi har trænet godt, og jeg synes vi står godt fysisk, slår Enderleit fast.

- Vi har arbejdet rigtig hårdt i opstarten med nogle gode træninger og nogle gode træningskampe, så jeg føler, vi står, hvor vi skal inden kampen mod KIF Kolding på lørdag.

Første hjemmekamp i 2024 er mod Skjern Håndbold, når der er lokalbrag i Gråkjær Arena den 8. februar. Du kan købe billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er

Forrige Næste