Tæt testkamp mod tyske Gummersbach

Det blev en tæt affære, da TTH-mandskabet i deres sidste træningskamp mødte Vfl Gummersbach fra den øverste halvdel af den tyske Bundesliga.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Dagens træningskamp i Verl i Tyskland bød på flot spil og fight fra begge hold.

De to mandskaber fulgtes gennem hele første halvleg og kunne gå til pause ved stillingen 15-15 efter 30 indledende minutter, hvor begge hold fik prøvet forskellige forsvarskombinationer af.

I 2. halvleg var TTH i teten, og førte med tre mål efter 50 minutters spil - blandt andet via et godt 7-mod-6-spil styret af Johan Meklenborg.

Gummersbach kom dog stærkt igen i kampens afsluttende fase, og endte med at vinde spinkelt 30-29.

Nu venter en uges træning i Gråkjær Arena, inden ligaen fløjtes op mod KIF Kolding på udebane lørdag eftermiddag klokken 15.30