27.01.2024

60 fysiske minutter mod Bundesliga-hold

Der var masser af tempo og god fysik, da TTH-mandskabet lørdag mødte TBV Lemgo fra den tyske Bundesliga.

Af Nanna Gantriis

TBV Lemgo gik i front fra kampens start, og udnyttede den fysik, der kendetegnes ved den tyske Bundesliga.

TTH-mandskabet forsøgte i 1. halvleg at holde snor i tyskerne, blandt andet med flere gode kontramål. Pausestillingen lød 15-12 i Lemgos favør efter de første 30 minutter.

I 2. halvleg fortsatte Bundesligamandskabet med at være et par mål foran, og derfor endte kampen med tysk sejr på 30-25.

Søndag venter en ny træningskamp, denne gang mod VfL Gummerbach. Kampen spilles klokken 14.00.