27.01.2024

Fra Køln til Kolding: Atlason tilbage i TTH-lejren

Efter tre ugers EM i Tyskland som assisterende landstræner for Island, er cheftræner Arnór Atlason nu tilbage i TTH-regi.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Efter mange store EM-oplevelser i både München og Køln med det islandske landshold, har Arnór Atlason nu fokus rettet mod TTH og holdets første modstander: KIF Kolding.

- For mig har EM været stort og spændende. Lige nu er vi skuffet over, at vi ikke nåede målet om deltagelse i OL-kvalifikationen, men jeg er stolt over at være tilbage omkring landsholdet og repræsentere mit land.

TTH-video blev taget med til EM-lejren

Efter Island spillede sin sidste EM-kamp onsdag, tog Atlason direkte til Verl i Tyskland, hvor TTH-mandskabet i dag og i morgen spiller to sidste træningskampe mod Bundesligaholdene Vfl Gummersbach og TBV Lemgo.

- Jeg har haft næsten to dage alene, som jeg har brugt på masser af TTH-forberedelser og videoarbejde, fortæller Arnór Atlason, der fra den islandske EM-lejr har haft daglig kontakt med Søren Hansen hjemme i Holstebro.

- Vi har haft daglig kontakt og jeg har set holdets træningskampe og flere træninger. Så jeg er velinformeret og opdateret på håndbolddelen.

Atlason: Dejligt med gensyn til Porup og Meklenborg

Islændingens megen forberedelse peger frem mod én ting: Årets første ligakamp mod KIF Kolding næste lørdag.

- Jeg ser frem til at få finpudset vores forsvars- og angrebsspil, og jeg ser virkelig frem til at se både Jonas Porup og Johan Meklenborg igen. De har begge været med i stort set det hele i januar, så nu handler det om at få dem integreret på holdet. Det tager nok lidt tid, men det dejlig at have dem til rådighed igen, siger Arnor Atlason.

Atlason må i weekendens træningskampe desværre se bort fra Miha Zvizej og Thomas Boilesen grundet sygdom.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er

Forrige Næste