17.03.2023

Enderleit: 'Fed kamp og endnu federe kulisse'

Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne var klar fra start, og slog som det første hold i 2023 Fredericia HK.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var spænding til det sidste, da Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne torsdag aften slog formstærke Fredericia. Kampen blev afgjort på et frikast efter tid, og da udeholdets Reiner Taboada ramte i paraderne kunne TTH-mandskabet og de 2813 tilskuere bryde ud i jubel:

- Da Taboada rammer paraden, og dommerne fløjter af… Det var så stor en forløsning, sagde Nikolaj Enderleit, da de to point var sikret, og pulsen var nået ned på normalt niveau igen.

- I dag var en af de dage, hvor tingene lykkedes godt for os. Vi kommer til mange af de chancer i angrebet, og vi laver få tekniske fejl. Men vigtigst af alt holder vi hovedet koldt, analyserer Enderleit, der med seks mål var en evig trussel mod Fredericia-forsvaret.

Stærk indsats på lægterne

En anden vigtig faktor i torsdagens sejr var den opbakning TTH-holdet mødte fra lægterne. 2813 tilskuere skabte en fantastisk kulisse og hjalp holdet til en sejr.

- Det var en fed, fed kamp. Og en endnu federe kulisse. Når tingene spiller, og Gråkjær Arena er med, så er der ikke noget, der slår det her, slutter Nikolaj Enderleit.

Næste hjemmekamp er onsdag den 5. april, hvor grundspillet skal afgøres mod Ribe-Esbjerg HH. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, så bak op om de hvidblusede og køb dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er

Forrige Næste