16.03.2023

Forløsende sejr over Fredericia

En mandfolkepræstation og flot opbakning fra publikum dannede grobund for en forløsende sejr over Fredericia HK.

Af Nanna Gantriis

Med fight og et stærkt forsvar kom TTH-mandskabet bedst fra start i aftenens kamp. Holdet blev båret frem af et veloplagt hjemmepublikum, og var i flere perioder foran med et par mål.

2. halvleg blev en tæt affære, hvor de to hold skiftedes til at være i teten. En skarp præstation i forsvaret kombineret med flere gode redninger fra Sander Heieren dannede grobund for sejren.

I anden ende spillede Frederik Tilsted og Nikolaj Enderleit stort, og derfor kunne TTH-mandskabet og de 2.813 tilskuere bryde ud i jubel med en sejr på 28-27.

'Man of the Match by Mr. Arthur' blev Frederik Tilsted.

TTH Holstebro # Fredericia 28-27 (17-15)