13.03.2023

Islandsk dyst venter mod Fredericia

På torsdag er der igen ligahåndbold i Gråkjær Arena efter tre ugers pause. Og der er lagt op til en islandsk dyst på trænerbænken.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

’Velkomin á Gråkjær Arena’

Sådan vil det formentlig lyde, når Halldór Sigfússon på torsdag byder sin landsmand Guðmundur Guðmundsson velkommen i Gråkjær Arena.

- Guðmundur er et forbillede for mig. Han har lavet mange flotte resultater både i Danmark, i Tyskland og på Island. Så selvfølgelig vil jeg gerne vinde over ham, men mon ikke han også gerne vil vinde, siger Halldór Sigfússon om sin trænerkollega.

Vil give tilskuerne en spændende kamp

Guðmundur Guðmundsson har ført Fredericia til fire ligasejre ud af fire mulige i 2023. Derfor er det også et formstærkt mandskab der møder op i Gråkjær Arena:

- Fredericia har spillet rigtig godt i 2023, og de er inde i en god periode. Men vi vil gøre alt for at spille en god kamp her på hjemmebane og give tilskuerne en interessant kamp, slår TTH-træneren fast.

Vi bliver mange til kampen på torsdag! Så skynd dig at fat i din billet og mærk stemningen i Gråkjær Arena. Køb din billet ved at klikke her.

Personlig sponsor for Halldór Sigfússon

Forrige Næste