10.11.2022

Familietid og revanchetid mod Mors-Thy på søndag

Tag familien med til en hyggelig eftermiddag, når vi afholder familiedag til kampen mod Mors-Thy nu på søndag.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Efter en stærk præstation mod Aalborg i tirsdags er blikket nu rettet mod Mors-Thy, der venter i Gråkjær Arena søndag eftermiddag.

Sammen med Holstebro Håndbold arrangerer vi dobbeltkamp, så du får to kampe til én kamps pris

Vi starter dagen klokken 16.00, hvor foyerbaren åbner. Her kan du købe sodavand og øl, mens Erik Holm spiller på Mediehuset Holstebro Scene. 

Børneposer og besøg til de små

Inden kampen får vi besøg af TTH-dragen og Bilkas maskot Billie, som deler børneposer og popcorn ud til de første 200 børn. 

Desuden står dagens matchpartner Thybo Biler klar til en god bilsnak i foyeren.

Revanche-tid på banen

Klokken 17.00 går TTH-mandskabet på banen mod Mors-Thy. Udeholdet vandt den seneste kamp i Gråkjær Arena, så de hvidblusede har ekstra meget motivation for at få lavet om på dette resultat. 

I halvlegen mellem TTH og Mors-Thy er der boldkast. Thybobiler og Spar Borbjerg har taget masser af gode præmier med til tilskuerne med et godt boldøje. 

Dagen slutter med topkamp mellem Holstebro Håndbolds 1. divisionsdamer og EH Aalborg. Damerne fra Holstebro er ubesejret i turneringen og lad os håbe dette fortsætter på søndag. 

Kom i Gråkjær Arena og få en hyggelig eftermiddag sammen med familien på søndag. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Matchpartner til kampen er

Forrige Næste