08.11.2022

Gode år i TTH sender talent mod nye opgaver

Denne sæson bliver - foreløbigt - den sidste i TTH-trøjen for Emil Jensen. Til sommer venter nye opgaver for den 22-årige bagspiller.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Han fik chancen, og han tog den.

En prøvetræning i sommeren 2020 blev til en ligakontrakt i 2021, og siden da har Emil Jensen været en fast del af ligaholdet.

Denne sæson bliver dog - foreløbigt - den sidste for bagspilleren, der skal ud på nye opgaver.

- Emil er et dejligt eksempel på et flot talent - og trænerarbejde her i klubben, indleder direktør John Mikkelsen.

- Hans udvikling er et bevis på, at man med flid, hårdt arbejde og gå-på-mod kan komme langt. Emil har truffet det rigtige valg om at søge en større rolle end den, vi kan give ham pt, og vi er stolte over, at vi kan sende endnu et ungt talent ud til nye, spændende opgaver på højt niveau, udtaler direktøren og understreger, at klubben vil følge Emils udvikling nøje i de kommende år.

Emil Jensen: ’Tillid gav mig troen’

De seneste 2,5 år i TTH-trøjen har modnet Emil Jensen, der er glad for, at Søren Hansen, Claus Uhrenholt og ikke mindst talenttræner Anders Høj, gav ham chancen tilbage i 2020.

- Den tillid og opmærksomhed jeg fik af Søren, Claus og Anders vil jeg altid være taknemmelig for. De har været med til at give mig troen på, at jeg kunne drive håndbolden til mere, og jeg har de seneste år lært rigtig meget - både på banen og udenfor banen, siger Emil Jensen og fortsætter:

- Jeg kommer til at savne det gode, professionelle miljø, jeg har været en del af i TTH Ungdom og senest omkring ligaholdet. Men jeg glæder mig naturligvis også til at tage det næste skridt i min karriere. Nu er fremtiden på plads, og så ser jeg frem til at slutte godt af i Holstebro.

Personlig sponsor for Emil Jensen er

Forrige Næste