08.11.2022

Porup: 'Ambivalent på den gode måde'

Porup og holdkammeraterne pressede Aalborg og skabte en seværdig kamp, da der blev sat sæsonrekord i Gråkjær Arena her til aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det var med blandende følelser, at Jonas Porup skulle sætte ord på tremålsnederlaget til Aalborg Håndbold:

- Jeg sidder med en smule skuffelse, men også en smule tilfredshed, indleder Jonas Porup og forklarer:

- Jeg er tilfreds med vores indsats, og især at vi kan præstere så godt, som vi gjorde i dag med både Markussen og Tilsted ude. Man skal tænke på, at de har spillet nærmest 60 minutters angrebsspil hele sæsonen, og pludselig er de ikke kampdygtige i dag. Men så er det bare fedt, at der kommer nye kræfter til og kører på, siger Jonas Porup, der blev opgørets topscorer med seks mål på syv forsøg.

Ikke hver dag man holder Aalborg på 9 mål

Især TTHs forsvar og målmænd havde stor andel i, at det var hjemmeholdet, der kunne gå til halvleg foran 12-9.

- Vi står rigtig godt i forsvaret og har mange gode redninger. Desværre lykkes Aalborg med at skrue op for tempoet i anden halvleg, hvilket også er den primære årsag til, at jeg sidder med en smule skuffelse nu. At vi ikke liiige kunne følge med til sidst, siger Porup, der dog alt i alt ser tilbage på en kamp med mange positive elementer:

- Når vi kan spille så godt, som vi gjorde i store perioder i dag; så glæder vi os ekstra meget til at se, hvad der sker i de kommende kampe.

Næste opgør er på søndag, når vi holder familiedag til kampen mod Mors-Thy Håndbold. Du kan bestille dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Jonas Porup er

Forrige Næste