24.01.2023

Flot tilskuerfremgang i Gråkjær Arena

En række nye tilskuertiltag har givet pote i TTH Holstebro. Klubben har oplevet en 15% stigning i antallet af tilskuere dette efterår.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Fanspisning, Early Bird-billetter og ungdomsfællesskab i TTH Dragons er nogle af de nye publikumstiltag, tilskuerne har mødt i Gråkjær Arena dette efterår. Og dét med stor succes.

2.300 tilskuere har i gennemsnit besøgt arenaen til hjemmekampene dette efterår, hvilket sikrer en 15% stigning i antallet af tilskuere sammenlignet med sidste sæson. Dette placerer TTH Holstebro som den 4. mest besøgte hjemmebane i HTH Herreligaen - kun overgået af Aalborg Håndbold, Skjern og KIF Kolding.

- Vores nyeste tiltag med fanspisning, ny foyer-bar og hygge før kampen er blevet taget godt imod, hvilket glæder os, siger klubbens marketing- og salgskoordinator, Simon Frederiksen.

Han tilføjer, at klubben desuden har oplevet en stor stigning i antallet af børn og unge samt studerende. Dette skyldes ifølge Simon Frederiksen en ændring og styrkelse af marketingsstrategien på området.

- Generelt har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra vores tilskuere om stemningen og oplevelsen af at komme i Gråkjær Arena, hvilket de nye tilskuertal bakker op om, afslutter han.

Et ungdommeligt pust bag baglinjen

Efterårets hjemmekampe har ligeledes fået et ungdommeligt pust i form af TTH Dragons. I samarbejde med TTH Holstebro Fanklub har de unge, lokale håndbold-drenge- og piger skabt en flot kulisse bag det ene mål med sang og jubel.

- Via den opbakning vi har fået fra vores 20 Fanpartnere har vi forsøgt at skabe en mere stemningsfyldt håndboldoplevelse i TTH Holstebro, siger Morten Damgaard, der som klubbens fankoordinator arbejder tæt sammen med TTH Holstebro Fanklub og TTH Dragons.

- Desuden har vi fået etableret et stærkt samarbejde med skoler, efterskoler og samarbejdsklubber, så vores unge fans kan skabe håndboldoplevelser sammen på tværs af alder, køn og klub, siger Damgaard og røber, at der allerede er nye ting i vente for klubbens fans dette forår.

Årets første hjemmekamp er mandag den 6/2, når vi møder Bjerringbro-Silkeborg. Du kan købe dine billetter til Early Bird-pris ved at klikke her.

Matchpartner til TTH # BSH er Kop & Kande

Forrige Næste