26.01.2023

Tilsted tilbage i topform: 'Glæder mig helt vildt til comeback'

Frederik Tilsted har siden november måned arbejdet hårdt for at komme tilbage på håndboldbanen. Høj puls og tunge vægte i træningslokalet har nu resulteret i, at Tilsted løber hurtigere og løftere tungere, end han længe har gjort.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Onsdag den 2. november 2022 var på samme tid en af de bedste og værste dage i Frederik Tilsteds liv som håndboldspiller.

Om eftermiddagen blev han kåret til oktober måneds bedste spiller i HTH Herreligaen for første gang i sin karriere. Fire timer senere måtte han humpe fra banen i Fredericia med en skade på menisken og ledbåndet. To måneders pause lød dommen.

- Min motivation for at komme tilbage til håndboldbanen har været rigtig stor. Det gik godt inden min skade, og jeg nød at spille sammen med drengene. Så jeg har virkelig arbejdet hårdt for at komme tilbage og blive bragt i spil.

Tilsted: ’Fokus på det, jeg kan gøre noget ved’

Januars testresultater sætter streg under Tilsteds ord. Bagspilleren lavede sin bedste løbetest nogensinde, da holdet vendte tilbage efter juleferien, og vægtene i styrkelokalet er også blevet tungere, fortæller hovedpersonen.

- Jeg har haft fokus på det, jeg kan gøre noget ved: At arbejde på min fysik og give knæet den ro, det skal have, siger Frederik Tilsted, der tidligere i sin TTH-tid har været ude med en længerevarende håndskade.

- Det er aldrig en særlig sjov periode at være igennem, men jeg har forsøgt at komme med en masse positivitet og sult, siger Frederik Tilsted og afslutter:

- Nu glæder jeg mig bare helt vildt til ligastarten den 6. februar.

Du kan se Tilsted og holdkammeraterne i aktion, når de møder BSH mandag den 6. februar i Gråkjær Arena. Køb dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er

Forrige Næste