07.02.2023

For mange skud og for mange fejl blev afgørende

TTH-mandskabet udfordrede BSH i store dele af første halvleg, men effektiviteten foran mål endte med at blive afgørende.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

95 skud i en kamp på 60 minutter.

Det var facit - og vel også en af de afgørende faktorer - da TTH Holstebro og BSH krydsede klinger mandag aften.

- Vi havde mange angreb, men vi afsluttede for hurtigt og var ikke effektive nok. Det må man ikke gøre mod et hold som BSH, for så ligger bolden nede i eget mål få sekunder senere, sagde Halldór Sigfússon efter kampen.

Cavar udfordrede i TTH-målet

De mange skud på mål gav Josip Cavar masser af arbejde i TTH-målet.

Selvom det ikke blev til en sejr, så spillede svenskeren stort, med flere redninger på straffe, kontra og helt frie afslutninger. Noget som fik publikum i Gråkjær Arena op af stolene.

- BSH scorerede mange mål på kontra og ved at udnytte vores fejl. Men når vi kom ned og stå i forsvaret, synes jeg vi stod fornuftigt. Jeg fik skuddene dér hvor jeg gerne ville have dem i vores forsvar 6-mod-6. Men vi er nødt til at spille vores angreb med større præcision, sagde Josip Cavar, og bakkes op af Sigfússon:
 
- Angrebsspillet er noget af det, vi skal have yderligere fokus på de kommende dage. For vores næste modstander GOG er lige så gode til at spille hurtigt som BSH.
 
Turen går til Sydfyn og de danske mestre fra GOG på lørdag.

Næste hjemmekamp er tirsdag den 21. februar, hvor HC Midtjylland kommer på besøg. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Halldór Sigfússon og Josip Cavar er JJD og LINDS.

Forrige Næste