06.02.2023

Nederlag til topholdet BSH

Trods god fight og en flot indsats i målet af Josip Cavar, var Bjerringbro-Silkeborg for stærke i årets første kamp.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

De første 25 minutter var præget af to tændte mandskaber, der spillede lige op med hinanden.

Herefter viste BSH, hvorfor de regnes at være blandt ligaens bedste, og straffede de hvidblusede hårdt de sidste fem minutter af 1. halvleg.

TTH-mandskabet fortsatte med at kæmpe, men BSH var for stærke og derfor endte det med et nederlag på 27-33.

'Man of the Match by Mr. Arthur' blev Josip Cavar.

TTH Holstebro # BSH 27-33 (12-17)