20.03.2024

Fredericia bedst i grundspillets sidste hjemmekamp

Et stærkt 7-mod-6-spil fra Fredericia gjorde tingene svært for TTH-mandskabet her til aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Kampen startede i et højt tempo med masser af kontramål og fart i fødderne. De to hold fulgtes ad indtil det 15. minut, hvorefter Fredericia scorede fem mål kolde mål imod TTHs 7-mod-6-forsvar og gik til pause med en føring på seks mål.

TTH-mandskabet startede 2. halvleg godt, og spiste sig ind på udeholdets føring. Men igen bed Fredericia fra sig og viste, hvorfor de ligger i toppen af Herreligaen. Derfor ender det med en sejr til Fredericia på 32-21.

Johan Meklenborg blev kåret til Man of the Match by Mr. Arthur med flere gode mål og aktioner i angrebet.

- Fredericia udnytter 7-mod-6 rigtig godt og straffer vores fejl. Vi laver for mange tekniske fejl, og det bliver straffet med det samme, når man møder ligaens nummer 2.

Allerede på lørdag skal Meklenborg og holdkammeraterne i aktion igen, når grundspillet skal afgøres i SønderjyskE.

- Vi evaluerer, og så må vi hurtig indstille os på SønderjyskE. Der skal vi ned og levere en meget bedre indsats, end vi gjorde i dag.

TTH Holstebro # Fredericia HK 21-32 (11-17)