21.03.2024

Alt at spille for i SønderjyskE på lørdag

Der er alt at spille for, når sidste spillerunde i grundspillet skal afvikles lørdag eftermiddag. Vi har fundet kuglerammen frem, så du kan få styr på scenarierne inden weekendens kampe.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der er stadig masser af spænding, inden grundspillet i Herreligaen skal afgøres lørdag eftermiddag.

For klubbernes placering i grundspillet afgør, hvor mange point holdene hver især får med over i slutspillet og kvalifikationsspillet.

TTH-mandskabet skal en tur til SønderjyskE, hvor der er direkte kamp om ligaens 10. plads og vigtigst af alt: 2 point med over i ligakvalifikationsspillet.

Dette er scenarierne for TTH-mandskabet

Vinder Atlasons tropper kampen i SønderjyskE, vil de hvidblusede indtage 10. pladsen og vigtigst af alt: Tage 2 point med over i ligakvalifikationsspillet.

Ender kampen uafgjort eller med en sejr til SønderjyskE, vil sønderjyderne tage 10. pladsen og de 2 point med i ligakvalifikationsspillet. TTH vil i så fald tage 11. pladsen og 1 point med over i ligakvalifikationsspillet.

Med andre ord: TTH kan ikke ende lavere end 11. plads og er sikker på at få point med over i kvalifikationsspillet - uanset hvordan de andre kampe ender lørdag eftermiddag.

OG: Der er alt at spille for i SønderjyskE på lørdag!

Hvad sker der efter lørdag?

Efter kampene lørdag eftermiddag vil vi vide, hvilke modstandere, vi skal møde i kvalifikationsspillet, og planlægningen af sæsonens sidste kampe vil begynde.

Vi opdaterer naturligvis på vores hjemmeside, nyhedsmail og sociale medier, når vi ved mere om afviklingen af ligakvalifikationskampene.

Kampen mellem TTH og SønderjyskE skydes i gang klokken 16.00 lørdag.

Forrige Næste