23.03.2024

Nederlag i grundspillets sidste kamp

Forårets ellers så stærke våben manglede, da TTH-mandskabet spillede sidste kamp i grundspillet lørdag eftermiddag.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Forsvaret og målmandsspillet, der ellers har været holdets store styrke i dette forår, var udfordret, og redningerne manglede i TTH-målet gennem hele kampen.

I den anden ende spillede de hvidblusede en god kamp, hvor angrebsspillet flød især Nikolaj Markussen viste vejen med 10 mål og 2 assists.

Desværre var det ikke nok til at tage en sejr med hjem fra grænselandet, og kampen ender derfor med en sejr på 34-29 til SønderjyskE.

Det betyder, at de hvidblusede ender på en 11. plads og tager 1 point med over i kvalifikationsspillet.

- De gode målmandspræstationer og takterne i vores forsvarsspil var der ikke i dag, hvilket ærgrer mig, da det har været vores base gennem en lang periode, sagde Nikolaj Markussen kort efter slutfløjt.

Nu skal TTH-mandskabet en tur til Nordsjælland i 1. runde af kvalifikationsspillet. En opgave, der tages meget alvorligt:

- Vi skal gøre os rigtig umage og levere en stabil indsats i Nordsjælland, så vi kan komme godt fra land i kvalifikationspuljen, slutter Nikolaj Markussen.

SønderjyskE # TTH Holstebro 34-29 (20-17)

SønderjyskE: 
Redninger: Julius Sten 17/43 (40%), Kasper Larsen 0/2 (0%)
Målscorer: Nicolaj Jørgensen 12, Alec Smit 8, August Wiger 3, Oliver Eggert 4, Andreas Lang 4, Jacob Bagersted 1, Sebastian Augustinussen 1.

TTH Holstebro:
Redninger: Josip Cavar 3/16 (19%), Sander Heieren 1/20 (5%)
Målscorer: Nikolaj Markussen 10, Frederik Bjerre 7, Nikolaj Enderleit 4, Christoffer Cichosz 4, Kevin Gulliksen 3, Thomas Damgaard 1.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity

Forrige Næste