30.07.2022

Fremtidens trænerteam på plads i TTH Holstebro

Fra 1 juli 2023 hedder trænerteamet i TTH Holstebro Arnór Atlason og Søren Hansen. Begge trænere har indgået 3-årige fuldtidskontrakter og skal fungere som et trænerteam.

Af Nanna Gantriis

Det er med stor glæde, at vi i dag kan præsentere Arnór Atlason fra Aalborg Håndbold som kommende cheftræner og Søren Hansen som assistenttræner i klubbens nye trænerteam. Fra sommeren 2023 skal duoen stå for den sportslige udvikling og de ledelsesmæssige opgaver omkring holdet.

Med det nye trænerteam tager TTH Holstebro et stort skridt i udviklingen af klubben. Det nye tiltag er en del af klubbens PLAN 2025, der indeholder et mål om, at TTH skal være blandt Herreligaens fire bedste hold.

Arnór Atlason: Tid til at prøve ny rolle i nye omgivelser
Arnór Atlason har de seneste fire sæsoner været med til at sikre Aalborg Håndbold tre danske mesterskaber, to pokalmesterskaber samt en plads i Champions League-finalen. Nu er den 38-årige islænding klar til at stå i spidsen for TTH Holstebro og rykke klubben mod nye mål:  

- For mig er tiden til at prøve mig selv af i en ny rolle og i nye omgivelser. TTH Holstebro er en klub med ambitioner og et stærkt sportsligt potentiale, og derfor er TTH et godt sted for mig. Jeg ser frem til at indgå i et trænerteam med Søren. Vi har begge et mål om at skabe resultater for klubben. Jeg glæder mig til de nye udfordringer, samarbejdet og til at have Gråkjær Arena som en stærk hjemmebane, siger Arnór Atlason. 

Søren Hansen: Sammen kan vi skabe et stærkere TTH Holstebro
Klubbens nuværende ligatræner Søren Hansen ser den nye konstellation som et spændende skridt i klubbens udvikling. Og han er glad og stolt over også fremadrettet at være med til at forme TTH Holstebro:

- Jeg ser frem til den nye duo med Arnór og jeg på trænerbænken. Den giver gode muligheder for en positiv udvikling. Jeg tror på, at Arnór og jeg kan lære af hinanden og sammen løfte det sportslige niveau og skabe gode resultater for klubben, siger Søren Hansen, der glæder sig til at byde Arnór Atlason velkommen til Holstebro.

Forrige Næste