19.09.2022

Fri håndbold-entre til studerende i Holstebro

Er du studerende i Holstebro, og vil du gerne til ligahåndbold sammen med dine studiekammerater? Så er der gode nyheder til dig!

Af Nanna Gantriis - Foto: Studieby Holstebro

TTH Holstebro har nemlig indgået et samarbejde med Studieby Holstebro, som betyder, at alle studerende i Holstebro Kommune får gratis entré til klubbens ligakampe i Gråkjær Arena.

Til hver hjemmekamp kan du indløse fire billetter og invitere venner, familiemedlemmer eller studiekammerater med til ligahåndbold.

Aftalen gælder for alle studerende på en ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse i Holstebro Kommune. Hos Studieby Holstebro modtager du informationer om, hvordan du får adgang til kampene.

’Holstebro foldes ud til de studerende’

Hos Studieby Holstebro glæder man sig over det nye tiltag, som man håber kan være med til at åbne byen endnu mere for studerende:

- I Studieby Holstebro arbejder vi i høj grad på at folde byen ud for de studerende og vise dem alle de muligheder, Holstebro byder på. Håndbolden og TTH har i mange år været et samlingspunkt i Holstebro, og derfor er det dejligt, at de studerende nu har mulighed for at opleve denne side af byen sammen med deres studiekammerater, familier og venner, siger Julie Andersen fra Studieby Holstebro.

I TTH Holstebro håber man, at de studerende vil tage imod tilbuddet og være med til at skabe larm på lægterne i Gråkjær Arena:

- Vi vil gerne være med til at skabe gode oplevelser for de studerende i byen og dermed gøre det mere attraktivt at vælge Holstebro som studieby. Med det nye samarbejde håber vi, at de studerende finder vej til Gråkjær Arena og kan skabe nye relationer, mens de får håndboldoplevelser sammen med os i TTH Holstebro, udtaler klubbens fankoordinator Morten Damgaard, som glæder sig til at lave forskellige tiltag, der henvender sig til de studerende.

Samarbejdet omkring fri entré til studerende er støttet af Holstebro Kommune og klubbens hovedsponsor Vestjysk Bank.

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag, når naboerne og rivalerne fra Skjern Håndbold gæster Gråkjær Arena. 

Forrige Næste