19.01.2024

Gode takter i testkamp mod BSH

Fredag eftermiddag krydsede TTH-mandskabet klinger med BSH. Og det blev en positiv oplevelse mod ligaens 3. plads.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

TTH’erne startede godt ud, og udfordrede Morten Olsen & co. gennem store dele af kampen.

De to hold fulgtes ad størstedelen af 1. halvleg, hvor der var mange gode momenter fra de hvidblusede. Pausestillingen lød 14-13 i BSHs favør.

Især angrebsspillet fungerede godt for TTH-mandskabet, hvor Nikolaj Enderleit, Frederik Bjerre og Jens Møller gjorde ondt på BSH-forsvaret.

I 2. halvleg trak midtjyderne en smule fra TTH, og skabte sig en føring. Dette holdt til slut, og BSH vandt derfor 35-31 i en god testkamp.