02.11.2022

Hård kamp gav ingen point

Det var fysisk i begge ender, da vi krydsede klinger mod Fredericia her til aften.

Af Nanna Gantriis

Første halvleg bar præg af to stærke forsvar, der ikke var bange for at dele tæsk ud. En stærk periode i midten af første halvleg betød, at TTH-mandskabet kunne gå til pause foran 16-13.

Fredericia kom bedst ud til pausen og straffede de hvidblusede de første 10 minutter af anden halvleg.

En kamp om at indhente Fredericias føring begyndte, og selvom Markussen & co. lykkedes med at komme tilbage til slutning 32-32, så trak Fredericia sig sejrrigt ud af opgøret.

Næste opgave for TTH-mandskabet er på tirsdag klokken 18.30, hvor Aalborg Håndbold gæster Gråkjær Arena. Køb dine billetter til kampen ved at klikke her.

Fredericia HK # TTH Holstebro 34-32 (13-16)