02.11.2022

Sigfússon: 'Vi skulle være mere kyniske'

TTH-mandskabet var bedst i første halvleg, men manglede kynisme i starten af 2. halvleg. Læs nedtakt med Halldór Sigfússon her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

En udfordrende periode i starten af 2. halvleg endte med at blive udslagsgivende for TTH Holstebro i Fredericia her til aften.

- Vi kommer til gode chancer i 1. halvleg, og egentlig går vi til pause med en følelse af, at vi skulle have udnyttet det til mere end en føring på tre mål, sagde Halldór Sigfússon efter kampen.

Dyr start på 2. halvleg

Fredericia-mandskabet kom ud fra pausen som lyn og torden, hvilket gjorde ondt på TTH-mandskabet, der tabte de første 10 minutter i 2. halvleg 10-4.

- Vi er skuffet over, at vi generelt brænder for meget, og at vi ikke er mere kyniske i denne periode af kampen, siger assistenttræneren, der dog roser sit mandskab for at fastholde motivationen og komme tilbage i kampen:

- Når man går igennem en periode som den i starten af 2. halvleg, så kan man meget nemt stemple ud og tabe det hele på gulvet. Men holdet bevarede troen og kæmpede sig tilbage i kampen. Desværre var det ikke nok til sidst.

Personlig sponsor for Halldór Sigfússon er

Forrige Næste