03.11.2022

Talentansvarlig søger nye udfordringer

Fire gode år i TTH Holstebro har givet Anders Høj mod på nye udfordringer. Derfor afslutter Anders sit virke som talentansvarlig i klubben, når kalenderen viser 30. juni 2023.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, sender en stor tak til Anders Høj for hans indsats i klubben de seneste fire sæsoner:

- Anders er gået forrest og har været med til at skabe et godt og sundt talentmiljø i TTH Holstebro. Han har stor andel i den medlemstilgang TTH Ungdom oplevede sidste sæson, ligesom han har været med til at træne og vejlede mange af de lokale TTH-drenge, som nu spiller ude i 1. divisions- og ligaklubberne. Vi glæder os over, at der fortsat er en god rum tid, inden vi siger farvel til hinanden.

Anders Høj: ”Stolt over det miljø, vi har skabt”

Anders Høj kom til klubben i 2019, hvor han startede som træner for U19-drengene. Året efter blev han talentansvarlig for klubbens ungdoms- og talentmiljø. Et job han har besiddet siden da.

- Jeg er meget glad og stolt over det miljø, vi sammen har fået skabt over de seneste sæsoner. I al beskedenhed synes jeg at vi, trænere, spillere og forældre, har fået skabt et godt talentmiljø, hvor der også er fokus på trivsel og på at sende nogle gode, unge mennesker ud i verden, siger Anders Høj og afslutter:

- Det har været spændende at arbejde med de mange talentfulde spillere, og jeg glæder mig over, at vi sammen med Holstebro Elitesport har et talentmiljø, som skaber mod på mere elitehåndbold i Holstebro og Nordvestjylland.

I TTH Holstebro vil vi nu arbejde på at skabe en ny model for ungdomsarbejdet.

Talentpartner i TTH Holstebro er Færchfonden og Vald. Birn.

Forrige Næste