08.10.2022

Kier evaluerer GOG-kamp

Selvom det blev til et tremålsnederlag mod GOG, så var lørdagens kamp alligevel et symbol på den udvikling, TTH-mandskabet har gennemgået den seneste tid.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Så gik den ikke længere….

Efter fire kampe som ubesejrede måtte Rasmus Kier og holdkammeraterne lørdag eftermiddag indkassere et nederlag til GOG. En kamp, der i lange perioder var lige og tæt:

- Vi laver nogle tekniske fejl i de sidste 5-10 minutter, som gør, at tingene tipper til deres fordel, siger Rasmus Kier, der dog også mener, at holdet kan tage positive ting med fra dagens opgør mod de danske mestre.

- Nu skal vi lige hjem og evaluere kampen, men jeg synes der er flere ting, vi kan tage med videre. Vi sidder egentligt med følelsen af, at vi godt kunne have taget point mod GOG. Det vidner om, at vi har fundet en god base, og at vi kan præstere på højt niveau.

Uge 41 og 42 står i landsholdenes tegn, inden Kier og holdkammeraterne tirsdag den 25. oktober møder HC Midtjylland på udebane. Vi arrangerer bustur til kampen i Herning. Bestil dit sæde ved at klikke her

Personlig sponsor for Rasmus Kier er

Forrige Næste