09.10.2022

Månedens TTH-profil: Sander Heieren

Han er strøget direkte ind i den danske håndboldliga og er blevet en publikumsfavorit i Gråkjær Arena med sin vilde udstråling. Månedens TTH-profil - præsenteret i samarbejde med Nørre Vosborg er: Sander Heieren.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

1 måned i den danske liga
1 pris som Månedens TTH-profil.

Det er det simple regnestykke, Sander Heieren blev forholdt til efter kampen mod GOG.

- Hele holdet har spillet godt i denne måned. Forsvaret har stået godt, og så har det været nemt for mig at stå bag dem og tage nogle ”gratis” bolde.

Hvad er hemmeligheden?

Det er ikke et ukendt fænomen, at nye målmænd ofte skal bruge den første halve sæson på at falde til i deres nye klub og lære ligaens skytter at kende.

Men ikke Sander Heieren, som har stået september måneds seks ligakampe med en gennemsnitlig redningsprocent på 35,1%. Her trækker de 39% mod Skjern og 44% mod Lemvig-Thyborøn op i regnestykket og placerer nordmanden som den tredjebedste målmand i ligaen efter 6. spillerunde. Men hvad er hemmeligheden bag?

- Vi har en dygtig målmandstræner i Søren Rasmussen, som hjælper mig rigtig godt med at lære spillerne at kende. Og så synes jeg, at Josip og jeg har en god kommunikation med forsvaret, så vi får de skud, vi gerne vil have. Det gør mine arbejdsbetingelser langt bedre, siger Sander Heieren og flytter fokus over på de mere menneskelige værdier. For disse er lige så vigtige, når man kommer til et nyt land, på en ny arbejdsplads med nye kollegaer væk fra familien, vennerne og kæresten.

- Jeg trives godt i Holstebro og er blevet taget rigtig godt imod. Når jeg er tryg i min rolle, så spiller jeg bedre.

I den kommende uge drager Sander Heieren til Sverige for at mødes med det norske rekruttlandshold. En udtagelse, der også tilfaldt TTH-spilleren i september måned.

Personlig sponsor for Sander Heieren er

Forrige Næste