13.04.2024

Månedens TTH-profil: Magnus Bramming

I slutningen af marts rundede Magnus Bramming en historisk milepæl, da han spillede sin kamp nummer 500 i TTH-trøjen. Derfor blev Bramming fortjent hyldet som Månedens TTH-profil ved seneste hjemmekamp.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Da Magnus Bramming gik på banen mod Nordsjælland Håndbold den 30. marts, skrev venstre fløjen sig samtidig ind i en meget eksklusiv klub.

500 kampe i samme ligaklub er de færreste håndboldspillere forundt, men det var netop hvad Magnus Bramming opnåede den lørdag i Hillerød.

Derfor var der også lagt op til stor hyldest inden kampstart, da Bramming i onsdags vendte tilbage til Gråkjær Arena, og spillede sin kamp nummer 502 i TTH-trøjen.

- Jeg havde sagt til mig selv, at jeg skulle huske at nyde det. For det er ikke hver dag, man får lov til at opleve sådan noget, sagde Magnus Bramming efter hyldesten.

Guld både på og uden for banen

Venstrefløjen kom til Holstebro i 2012, og har i løbet af de seneste 12 sæsoner vundet blandt andet pokalguld, DM-sølv, to gange DM-bronze og EHF Cup-bronze med klubben.

De største guldmedaljer havde Magnus Bramming dog i hånden, da han løb ind til kampen mod SAH onsdag aften. I dagens anledning havde han nemlig børnene Louie og Nellie på 2,5 og 5 år med på banen, mens resten af familien hyldede jubilaren fra tilskuerrækkerne.

- Det var en rigtig god oplevelse, og jeg er meget glad for de pæne ord, jeg fik med på vejen. Både på banen, men også fra spillere, sponsorer, modstandere og fans.

Klar til Kolding

Allerede i aften går Magnus Bramming og holdkammeraterne på banen igen, når man møder KIF Kolding i den sidste ligakvalifikationskamp.

Lørdag blev det kendt, at det er de hvidblusede, der skal spille play-off-kampe mod Skive fH. Men inden da, skal der en positiv oplevelse med fra kampen mod Kolding søndag, siger Bramming:

- Vi har fuld fokus på kampen mod Kolding i aften, og dernæst går vi ind til kampene mod Skive med oprejst pande, og giver den fuld gas.

I forbindelse med Magnus Brammings flotte kampjubilæum har vi lavet et længere videointerview, som du kan se ved at klikke her. 

Prisen som Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Sortberg+Hansen

Forrige Næste