14.04.2024

Sejr over KIF og optimal optakt til Skive

TTH-mandskabet sejrede over KIF Kolding i en målrig kamp og fik dermed den optimale optakt til de kommende play-off-kampe mod Skive fH.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var masser af tempo og masser af mål, da TTH mødte KIF Kolding i Gråkjær Arena søndag aften.

Hele 35 mål blev der scoret i 1. halvleg, og heldigvis flest til TTH, der gik til pause foran 19-16.

I 2. halvleg fortsatte det hurtige spil, og især kontramålene var med til at skabe komfortable føringer til TTH-mandskabet i løbet af kampen.

Derfor kom sejren heller aldrig for alvor i fare, og TTH-mandskabet kunne glæde sig over en sejr på 35-31.

Kampens “Man of the Match by Mr. Arthur” Miha Zvizej var glad for, at holdet lykkedes med at skabe en god optakt til kampene mod Skive fH.

- Man kan sige, at vores play-off-kampe allerede startede i dag. Det var rigtig vigtigt for os, at komme fra denne kamp med et godt udtryk og tage nogle succesoplevelser med videre. Og det synes jeg, vi gjorde, siger den slovenske stregspiller og understreger, at det på ingen måde får TTH-spillerne til at tage let på den kommende opgave.

- Det er en helt ny modstander og et nyt sæt kampe. Vi har stor respekt for Skive og ved, hvor sultne de kommer ind til de kampe, der venter fra den 22. april.

TTH Holstebro # KIF Kolding 35-31 (19-16)

TTH Holstebro:
Redninger: Josip Cavar 4/14 (29%), Sander Heieren 5/25 (20%)
Målscorer: Frederik Bjerre 7, Miha Zvizej 6, Nikolaj Enderleit 6, Kevin Gulliksen 5, Nicolaj Nørager 2, Jonas Gade 2, Nikolaj Markussen 2, Sander Heieren 2, Christoffer Cichosz 1, Johan Meklenborg 1, Jonas Porup 1.
 
KIF Kolding:
Redninger: Anton Hellberg 6/25 (24%), Magnus Brandbyge 2/13 (15%)
Målscorer: Oliver Norlyk 9, Sander Øverjordet 7, Bjarke Christensen 4, Mathias Hedegaard 2, Benjamin Pedersen 2, Vetle Rønningen 1, Jens Svane 1, Peter Lund 1, Frederik Bay 1, Viktor Nevers 1, Magnus Brandbyge 1. 

Antal tilskuere: 1.475

Forrige Næste