06.04.2023

Månedens TTH-profil: Nikolaj Enderleit

Nikolaj Enderleit er strøget direkte ind som bærende spiller, efter han i slutningen af februar vendte tilbage fra en knæskade. Derfor er han kåret som Månedens TTH-profil. Prisen præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med 23 mål og 6 assists har Nikolaj Enderleit været blandt de bærende kræfter på TTH-mandskabet i marts måned. Derfor blev han inden onsdagens kamp kåret som Månedens TTH-profil - til stor jubel fra de 3.128 tilskuere, der var med til at skabe sæsonrekord ved grundspillets sidste kamp.

- Jeg er glad for, at jeg kan bidrage og har en afgørende rolle. Men skal jeg være ærlig, så har jeg godt nok lidt svært ved at glæde mig over en personlig hæder lige nu, fortalte Enderleit efter nederlaget til Ribe-Esbjerg.

’Når man sætter tingene i perspektiv…’

Det er få mennesker, der har mødt samme modstand på håndboldbanen som Nikolaj Enderleit. Alligevel har den 25-årige højre back rejst sig og kæmpet sig tilbage til en hverdag med håndbold og harpiks.

Selvom skuffelsen over det glippede slutspil er stor i momentet, kan Enderleit dog også godt se tingene i det store billede:

- Når man sætter tingene i perspektiv, og ser på det, jeg har været igennem, så skal jeg da heller ikke lægge skjul på, at det er fedt at komme tilbage. Jeg har brugt mange timer i styrkelokalet, og grunden til at man kæmper for at komme tilbage på håndboldbanen er jo netop for at få en afgørende rolle.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er Krøyer Pedersen. 

Der venter nu et kvalifikationsspil for Enderleit og holdkammeraterne. Første kamp er fredag den 14. april på udebane, inden der venter to lokalopgør på hjemmebane mod Mors-Thy og Lemvig-Thyborøn Håndbold.

 

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med

 

Forrige Næste