08.04.2023

Nikolaj Enderleit og TTH forlænger samarbejdet

Efter flere uheldige skadesforløb er Nikolaj Enderleit tilbage i TTH-trøjen i en stærkere udgave. Troen og tilliden mellem Nikolaj og klubben er stor, og derfor har parterne forlænget samarbejdet indtil sommeren 2024.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

- Jeg vil mere med TTH Holstebro.

Sådan siger Nikolaj Enderleit, når snakken falder på den kontraktforlængelse, han netop har underskrevet i TTH Holstebro. Aftalen betyder, at højrebacken fortsætter i den hvide trøje yderligere ét år.

- Jeg tror på klubben, og det set-up vi har. Jeg trives, og jeg ønsker at få mere ud af min tid her i Holstebro. Heldigvis føler klubben det samme, og derfor glæder det mig, at vi er blevet enige om en forlængelse, fortæller Enderleit, der har været en bærende spiller siden sit comeback i slutningen af februar.

’Enderleit giver holdet rigtig meget’

Klubbens direktør John Mikkelsen glæder sig over, at Enderleit fortsætter med at have hjemmebane i Gråkjær Arena.

- Alle kan se, at Nikolaj har et kæmpe potentiale, og er en klar forstærkning, når han er fit for fight. Han har været uheldig med skader de senere år, men han har gang på gang vist en stor viljestyrke, og er nu kommet stærkere tilbage, siger direktøren og uddyber:

- Nikolaj er meget motiveret og har en stærk personlighed, som positivt smitter af på holdkammeraterne. Desuden kender vi alle til hans håndboldmæssige kvaliteter, hvor han er stærk både i forsvaret og angrebet. Derfor var det et stort ønske fra vores trænerteam, at vi kunne forlænge aftalen med Nikolaj.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er

Forrige Næste