08.05.2023

Månedens TTH-profil: Talenterne i Tvis Håndbold

Månedens TTH-profil for april skal findes i Tvis, hvor de unge talenter har haft meget at fejre. Prisen uddeles i samarbejde med Nørre Vosborg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

I Tvis Håndbold har man haft meget at fejre den seneste tid, hvilket skyldes et flot stykke arbejde med klubbens unge talenter.

Klubbens U15-drenge har været til det uofficielle DM i Roskilde og dystet mod landets stærkeste U15-hold. Og i 2. division sikrede holdet, bestående af en række unge talenter i alderen 18-21 år, sig endnu en sæson i 2. division, efter et flot comeback i forårets kampe.

'Bredde skaber elite i Tvis Håndbold'

Det store arbejde og den flotte indsats af trænere og spillere blev anerkendt, da fire af klubbens spillere samt U23-træner Per Sandholm modtog prisen som Månedens TTH-profil i pausen ved sæsonens sidste hjemmekamp.

- I Tvis Håndbold er vi glade og stolte over kåringen, fortæller Dan Borg, som er en del af det sportslige udvalg i Tvis Håndbold.

- Trænere og ledere i klubben arbejder ud fra et perspektiv om, at bredde skaber elite med et stærkt fokus på fællesskab, oplevelser og udvikling. Det er rart, at det store arbejde bliver bemærket og værdsat, naturligvis på baggrund af de stærke resultater, vores U15 og U23-gruppe har leveret den seneste tid.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med

 

Forrige Næste