06.05.2023

Kampjubilaren og kammeraterne var klar på de rette tidspunkter

Johan Meklenborg sikrede sig både sejr og videre avancement i pokalturneringen, da han spillede kamp nummer 100 i TTH-trøjen lørdag eftermiddag.

Af Nanna Gantriis

Johan Meklenborgs kamp nummer 100 i TTH-trøjen udspillede sig i Lynghallen i Grindsted, hvor playmakeren fik godt med spilletid i dagens pokalkamp.

- Vi starter kampen rigtig godt og kommer hurtigt foran 5-0. Det er lidt selvforskyldt, at det bliver tæt op til pausen, fordi vi brænder for mange chancer. Ligesom første halvleg, så starter vi anden halvleg godt og kommer også foran med 10 mål på et tidspunkt, analyserede jubilaren efter kampen.

- Vi vidste godt på forhånd, at det kan være svært at spille kampe som disse, og at man skal være klar. Det kan man sige, vi var i både starten af første og anden halvleg, siger Johan Meklenborg, der nu kan se frem til at skulle spille 1/8-finale i pokalturneringen på den anden side af sommerferien.

- Vi kom for at vinde og for at gå videre i turneringen. Det mål indfriede vi, og det er vi naturligvis tilfredse med.

I forbindelse med kåring modtog Johan blomster fra Viborgvejens Blomster i Holstebro. Han spiller kamp nummer 101 på onsdag, når TTH Holstebro spiller ude mod SønderjyskE klokken 19.30.

Personlig sponsor for Johan Meklenborg er

Forrige Næste