06.05.2023

Ny sejr og videre i pokalturneringen

TTH-mandskabet er videre til 1/8-finalen i pokalturneringen efter sejr over Grindsted fra 1. division.

Af Nanna Gantriis

Efter en kamp med masser af mål og god intensitet fra begge mandskaber er TTH Holstebro videre i pokalturneringen med en 37-32-sejr over Grindsted.

De hvidblusede startede godt og kom hurtigt foran 5-0. Herefter kom hjemmeholdet Grindsted bedre med i kampen og de to hold kunne derfor gå til pause med en mere jævnbyrdig stilling: 13-16.

I starten af anden halvleg tog TTH-mandskabet løbeskoene på, og skabte på 10 minutter en komfortabel føring på seks mål - ført an af en velspillende Frederik Tilsted. Herefter var sejren ikke i fare og de hvidblusede kunne juble over en sejr på 37-32 samt en billet videre i pokalturneringen.

Grindsted GGIF # TTH Holstebro 32-37 (13-16)

TTH Holstebro:
Målscorer: Frederik Tilsted 12, Magnus Bramming 5, Jonas Gade 3, Nikolaj Enderleit 3, Dan Beck-Hansen 3, Jonas Porup 3, Christian Jensen 2, Christoffer Cichosz 2, Johan Meklenborg 2, Nikolaj Markussen 1, Miha Zvizej 1.