Der var drama for alle pengene, da TTH Holstebro lavede et flot comeback og var millimeter fra at snuppe point fra stærke KIF Kolding onsdag aften.

Af Nanna Gantriis

Indersiden af en stolpe…
Det var hvad der - groft sagt - gjorde forskellen på point eller ikke point i Kolding onsdag aften.

Hjemmeholdet var bedst i 1. halvleg og var hurtige til at straffe TTH-mandskabets fejl. Derfor var det fortjent KIF, der gik til pause foran med 4 mål.

Omvendt var det TTH-mandskabet, der kom bedst ud til 2.halvleg. Pausestillingen 16-12 blev på otte minutter lavet om til 17-17, med Josip Cavar som den store primus motor.

Herefter fulgte en tæt og nervepirrende afslutning på kampen.

En dobbeltredning fra Josip Cavar gav TTH-mandskabet muligheden for at reducere i de døende sekunder, men bolden ramte indersiden af stolpen og dermed måtte de hvidblusede lade begge point blive i Kolding her til aften.

KIF Kolding # TTH Holstebro 24-23 (16-12)