26.08.2022

Miha Zvizej ny anfører i TTH Holstebro

Han har et enormt fighterhjerte, og så går han forrest. Både på og uden for banen. Byd velkommen til vores nye anfører: Miha Zvizej

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Når TTH Holstebro løber på banen til mandagens pokalbrag mod Mors-Thy Håndbold, bliver det med Miha Zvizej i front som klubbens nye anfører.
 
- Det er en titel, jeg tager imod med stor ære. Det er noget særligt at være anfører og specielt i en klub som TTH Holstebro, fortæller Miha selv, da vi snakker med ham om hans nye rolle.
 
Hvad er en god anfører for dig?
- Uuh… det er et stort spørgsmål. En god anfører er et forbillede for de unge. Det er en person, der går forrest og som er en god leder. Rollen som anfører er mangesidet, og derfor er jeg glad for, at vi har mange andre erfarne spillere på holdet, som kan bidrage til rollen.
 
Hvordan vil du gerne selv være som anfører?
- Jeg bliver en anfører, der forventer, at vi stiller krav til hinanden. Sådan noget går jeg meget op i. Vi skal gøre tingene ordentligt hver gang. Til hver træning. Til hver kamp. Resultater skabes på baggrund af hårdt, ordentligt arbejde og det vil jeg kæmpe for, at vi udstråler som hold.
 
Miha Zvizej overtager anførerrollen fra Christoffer Cichosz, der sidder ude med en længerevarende knæskade.

Du kan stadig nå at købe dine billetter til mandagens 1/8-finale mod Mors-Thy Håndbold ved at klikke her.

Personlig sponsor for Miha Zvizej er

Forrige Næste