28.04.2024

Nikolaj Enderleit: ’Jeg ville levere en god sidste præstation’

Kontrakten med Bundesligaklubben MT Melsungen er for længst underskrevet for Nikolaj Enderleit. Alligevel havde højre backen en vigtig mission med sine sidste kampe i TTH Holstebro.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Han var nærmest en af dem, der jublede allerhøjest, da slutfløjtet lød i Skive fredag aften.

For selvom det længe har været en kendsgerning, at Nikolaj Enderleit skulle videre til den tyske Bundesliga efter denne sæson, så var det vigtigt for den 26-årige højre back at slutte godt af.

- Jeg ville levere en god sidste præstation i den klub, jeg har været en del af de seneste fem år. Selvom jeg ikke skal være i TTH til næste sæson, så var det stadig vigtigt for mig, at jeg gav det bedste udgangspunkt for klubben, siger Nikolaj Enderleit og følger op:

- Jeg ville være husket som ham, der gjorde sit allerbedste for klubben i de her kampe.

Og hvis ikke det skulle være med mål og assists, understreger Enderleit, så skulle det i hvert fald være med et stærkt udtryk på banen.

’Vi udstrålede, at vi alle sammen ville det her for klubben’

Både mål og et stærkt udtryk var Enderleit dog garant for i sine sidste kampe for TTH Holstebro.

Otte scoringer kom der fra højre backen i mandagens kamp, og i fredags havde Nikolaj Enderleit sammen med Johan Meklenborg stor andel i det gode angrebsspil, TTH leverede i 2. halvleg. Tilsammen bidrog de Meklenborg og Enderleit med 13 mål og 5 assists i returkampen i Skive.  

- Vi vidste, at det ville blive en rigtig hård kamp, men samtidig var vi tro mod den strategi, vi havde lagt i dagene op til. Og så synes jeg, vi alle sammen viste et fedt udtryk og en udstråling om, at vi alle sammen ville det her for klubben.

Enderleit vil sammen med holdkammeraterne fortsat være at finde på træningsbanen i Gråkjær Arena, indtil han den 1. juli bliver Bundesliga-spiller i MT Melsungen.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er Krøyer Pedersen.

Forrige Næste