27.04.2024

Taknemmelig Arnór Atlason: ’Lad os bygge videre på denne synergi’

Arnór Atlason havde både roser til sine spillere, men i særdeleshed også til TTH-fansene efter ligapladsen var sikret i Skive i går aftes.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med to minutter tilbage af kampen i Skive kunne Arnór Atlason kigge op i det sorte loft i BioCirc Arena og knytte næverne sammen i glæde. Ligapladsen var sikret, og en lettelse kunne skylle ind over den islandske cheftræner.

- Jeg kommer til at huske den seneste måned. Den har været vild. Den har været hård. Men hold da op hvor har den også givet mig meget respekt for de her drenge, fortalte Arnór Atlason, da den sidste sort/hvide-konfetti var skudt af i Skive og holdet havde sagt tak til de medrejste fans.

- Jeg har kæmpe respekt for, hvordan drengene har været i det her kvalspil. Det er en svær situation at være i. Du kæmper for at undgå noget. Det er ikke nemt. Men til alle træninger og til alle forberedelser har de bare været klar. Der er ingen som har gemt sig. Alle har taget ansvar - uanset om de var på banen i 5 minutter eller 60 minutter, siger den islandske cheftræner.

’Folk er ikke ligeglade med TTH’

Det var ikke kun spillerne, der steppede op i kvalifikationsspillet. Også tilskuerne har bakket ekstraordinært op til klubbens kampe den seneste tid, og i går skabte 120 medrejste fans et udsolgt udeafsnit, der til tider larmede mere, end de 1.000 resterende tilskuere i BioCirc Arena.

- De her kampe har vist, at folk ikke er ligeglade med TTH. Folk har vist deres kærlighed til klubben, og de har skabt en fantastisk kulisse. Det var en fantastisk kamp i Gråkjær Arena i mandags, og i dag (fredag red.) gjorde de det samme, siger Arnór Atlason og fortsætter:

- Det ville være en drøm for mig, hvis vi kunne bygge videre på den synergi, der har været mellem holdet og publikum, særligt i de her to kampe mod Skive. Det kunne være så fedt, siger islændingen, der dog godt ved, at det kræver noget fra spillerne og trænernes side:

- Her skal vi som hold ’kæle’ lidt for vores fans. Forstået på den måde, at vi skal spille os til de kampe og give dem de sejre, så vi kan skabe den her stemning.

Med andre ord: Forberedelserne til næste sæson er allerede begyndt for cheftræneren.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er Vestjysk Bank

Forrige Næste