20.07.2023

Nørager: TTH er som en sovende drage, der bare venter på at slå til

To år i TTH, fem år ude og nu igen i den hvide TTH-trøje. Nicolai Nørager er vendt tilbage og kan slet ikke vente med at spille kampe for klubben, der som en sovende drage ligger på spring, klar til at udfolde sit potentiale.

Af Louise Boo

Ej kun til venstre. Og tag dig i agt for et ildspyende sagndyr. 

Når Nicolai Nørager her på dag 2 i den nye sæson, sætter ord på sig selv og sin klub for denne sæson, tegner sig et billede af en dynamisk og alsidig spiller, som ser frem til at være en del af et spændende projekt.

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg har glædet mig helt vildt og håber, jeg kan bidrage med fart og overblik. Og noget uforudsigeligt. Jeg går for eksempel ikke kun til venstre. Jeg vil gerne overraske på banen, siger Nicolai Nørager.

Som mange andre spillere og den nye træner, er der noget interessant at arbejde videre med. TTH har kvaliteterne og Nicolai Nørager er ikke i tvivl om, hvor holdet hører til.

- Projektet her er rigtig spændende. TTH er som en sovende drage, som bare venter på at slå til og udfolde det potentiale, jeg synes holdet og klubben har, og som klubben også har vist gennem årerne. Jeg håber, jeg kan være med på rejsen, hvor vi kan finde de procenter eller den formel, der gør, at vi kommer stærkt tilbage.

En bedre og mere moden udgave

Nicolai Nørager var 19 år, da han som ungdomsspiller spillede i klubben for første gang. Nu er bagspilleren 27 og har været i Ringsted og Fredericia, inden han atter er vendt hjem til det vestjyske.

Årene ude har han brugt på at blive en bedre håndboldspiller. Ikke kun på banen, men også personligt.

- Jeg har fundet ud af mine kvaliteter, dygtiggjort mig i dem og stille og roligt kæmpet mig ind i den danske herreliga, siger Nicolai Nørager, som siden udfordringer med lægmusklerne for fem år sinde, kun har bevæget sig én vej. Og det er fremad.

Du kan se Nicolai Nørager og resten af holdet, når TTH Holstebro spiller deres første træningskamp lørdag den 29.juli kl. 15.00 mod Skive FH i Gråkjær Arena.  

Personlig sponsor for Nicolai Nørager er

Forrige Næste