23.07.2023

Atlason evaluerer første træningsuge

Det er positive meldinger, som kommer fra den nye træner Arnór Atlason efter en uge på posten som ny cheftræner.

Af Louise Boo

Motivation, realisme, harmoni og god stemning. 

Sådan beskriver Arnór Atlason holdet, som består af en god portion gamle håndboldkendinge blandet med en håndfuld nye spillere. Til sammen et hold, som den erfarne islænding har stor tiltro til.

-Det er en spændende trup med tilføjelser, som skaber et spændende nyt liv, siger Arnór Atlason, der også ser et hold, som er ivrige efter at træne:

-Det er tydeligt at mærke, at de har lyst til at gøre det bedre, og jeg kan mærke glæde over at være i gang i igen hos spillerne. Det er dejligt med sådan et miljø, der er klar til at gå langt.  

Meget mere håndbold i vente

Efter en opstart med fokus på løb, styrke og håndbold er næste skridt at komme tættere på holdet og se, hvilke muligheder truppen rummer.

-Jeg synes, vi har mange muligheder med forskellige slags spillere på forskellige positioner. Det er alle gode spillere, og jeg glæder mig virkelig meget til de næste ugers træning, siger Arnór Atlason.

De første håndboldpas har været uden direkte konfrontation, hvor det har handlet om at vænne sig til håndbolden og harpiksen mellem fingrene. Herfra venter der en masse forskelligt spil og formationer, så truppen udfylder sit potentiale.

-Alle formationer kommer ikke til at sidde 100% i skabet næste lørdag til den første træningskamp. Men det gode er, at jeg kommer som helt ny udefra. Alle starter med en blank side. Ingen er foran den anden. Så jeg glæder mig til at se, hvordan folk tager kampen op. Vi skal finde opstillinger, og det skal vi bruge træningskampene på”, siger Arnór Atlason om de syv opvarmningskampe.

Han har stor tiltro til, at holdet finder sin form, inden ligastart. Og med den gode energi han allerede fornemmer på holdet og en ekstra indsats på banen, er der gode håndboldtakter at spore.

-Folk ved, at vi ikke kommer nogen steder uden hårdt arbejde. Vi kommer ikke til at flytte os, hvis ikke vi lægger arbejde i det. Vi skal knokle godt og klogt, - det er vejen frem, slutter Arnór Atlason af.

Forrige Næste