07.12.2022

Porup: 'Det er bare nogle helt specielle kampe'

Efter mere end 20 lokalbrag er der stadig noget helt specielt ved kampene mellem TTH og Lemvig-Thyborøn, mener Jonas Porup. Læs kampoptakt med TTH’eren her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der er næppe nogen spiller, der har stået i flere lokalbrag end Jonas Porup.

Med fire sæsoner i Lemvig-Thyborøn og nu seks sæsoner i TTH Holstebro ved bagspilleren, hvad der venter ham og holdkammeraterne torsdag aften - og Porup glæder sig:

- De her kampe har noget helt særligt over sig. Der plejer at være en særlig intensitet, og det er egentlig ikke noget vi tænker over. Det kommer bare helt af sig selv.

Kan man overraske naboen?

Hele 13 spillere i torsdagens lokalbrag har spillet i både TTH og LTH, og generelt er kendskabet mellem de to klubber stort. Alligevel håber Jonas Porup, at de hvidblusede kan drille naboerne mod vest:

- Jeg tror ikke, at vi mand for mand kan hive noget helt nyt og revolutionerende op. Men måske kan vi finde nogle taktiske tiltag som kan overraske dem lidt, lyder det med et smil.

En ting er sikkert: Der plejer at blive gået til stålet - både på banen og på tilskuerpladserne. Lad os håbe, at det samme er tilfældet i morgen!

Madsen Byg sørger for sikkerhedsbriller til brag

Intet lokalbrag (eller nytårsbrag) uden at sikkerheden er i orden. Derfor står dagens matchpartner Madsen Byg klar med nytårsbriller/sikkerhedsbriller til de første 300 voksne og 300 børn.
 
Udover Madsen Byg er LINDS ligeledes matchpartner til torsdagens kamp.

Køb dine billetter til kampen mellem TTH og LTH ved at klikke her.

Personlig sponsor for Jonas Porup er

Forrige Næste