01.05.2023

PUMA bliver ny tøjpartner i TTH Holstebro

Klubben har indgået en 3-årig aftale med det kendte sportsmærke PUMA. Aftalen sker i samarbejde med Sport24 Holstebro.

Af Nanna Gantriis - Foto: Morten Damgaard

Når ligaspillerne fra TTH Holstebro starter op på den kommende sæson, bliver det med det verdenskendte PUMA-logo på spilletøjet. Klubben starter pr. 1. juli et treårigt partnerskab med sportsbrandet. Aftalen sker i samarbejde med Sport24 i Holstebro.

-Vi har i PUMA fundet en meget spændende og ambitiøs tøjpartner. Vi er stolte over, at PUMA, som et af de største brands indenfor elitesport, har ønsket at være en del af fremtidens TTH Holstebro, siger TTH-direktør John Mikkelsen, der både stolt og spændt ser frem til samarbejdet med PUMA og byens lokale Sport24.

En ’perfekt platform’ for PUMAs produkter

For PUMA og Sport24 er målet klart. De vil være med til at skabe gode tiltag for klubben og dens samarbejdsklubber, tilskuere, fans og sponsorer.

- Håndbold er et fokusområde for PUMA, og vi satser meget på udvikling af helt nye produktlinjer til håndbold, fortæller Strategic Account Manager hos PUMA, Sten Larsen.

- TTH Holstebro er en klub, der sportsligt har både unge spillere og profiler på holdet. Samtidigt har klubben ambitioner om at være med i den bedste ende af Herreligaen. Og det tror vi på, at de kommer igen. Med klubbens store opbakning i lokalområdet og national fokus via TV, giver TTH os en perfekt platform for at præsentere vores produkter.

Foruden TTH Holstebro har PUMA lavet en aftale med moderklubben Tvis Håndbold, så der skabes en synergieffekt i PUMA/TTH-samarbejdet.

Sport24: ’Vi passer godt sammen’

Den tredje spiller i det nye tøjpartnerskab er Sport24. Den lokale sportsbutik og TTH har gennem flere årtier haft et godt parløb, og det er der ingen grund til at ændre på, lyder det med et smil fra Lasse Pedersen, som er en af ejerne i Sport24 Holstebro-Struer.

- Vi i Sport24 Holstebro bakker trofast op om TTH Holstebro. I denne nye aftale er PUMA kommet med på holdet, som vi også har et positivt samarbejde med omkring skoler, foreninger og institutioner i nærområdet. Vi ser frem til de kommende tre år med TTH og PUMA, siger Lasse Pedersen.

Fra TTH Holstebro skal der lyde et varmt velkommen til PUMA. Vi glæder os til i sommerferien at kunne vise den nye officielle TTH-spilletrøje.

De sæsonkortholdere som genkøber deres sæsonkort eller nye sæsonkortholdere får den nye PUMA TTH-fantrøje med i deres køb af sæsonkort.

Forrige Næste