29.04.2023

TTH Holstebro får ny tøjpartner

Klubbens mangeårige partner Hummel stopper som tøjpartner efter denne sæson.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

I denne uge har TTH Holstebro i samarbejde med klubbens tøjpartner Hummel lanceret en flot 'SAMMEN OM HVID'-trøje til sæsonens afslutning. Dette tiltag bliver det sidste i denne omgang, da samarbejdet mellem Hummel og TTH Holstebro stopper pr. 30. juni 2023.

-Fra klubbens side skal der lyde en meget stor tak til Hummel for deres flotte opbakning gennem næsten 20 år. Det har været et stærkt samarbejde, som har budt på mange fælles oplevelser i flotte Hummel klubtrøjer. Nu er tiden inde for begge parter til at prøve noget nyt, og derfor slutter samarbejdet på en rigtig god måde, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

TTH Holstebro er en stærk partner

For Hummel har samarbejdet med TTH Holstebro været meget givende og skabt stolthed.

 -Det har været en stor ære for Hummel at repræsentere TTH Holstebro som tøjpartner i næsten to årtier. Samarbejdet har været utrolig stærkt, og klubben har vist stor professionalisme, samt en imponerende udvikling både på og uden for banen i løbet af årene. Som partner har vi altid følt os rigtig godt behandlet, og vi ønsker klubben alt det bedste fremover, siger Hummel CEO, Allan Vad Nielsen. 

Slutter med flot 'SAMMEN OM HVID'-trøje

Når TTH Holstebro på onsdag, den 3. maj, løber på banen i Gråkjær Arena mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i et stort lokalbrag om vigtige point, så er det med et håb om, at der er masser af hvide trøjer på lægterne.

I samarbejde med Hummel, klubbens trykpartner Sortberg+Hansen og hovedsponsor Vestjysk Bank, har klubben op til kampen lanceret en flot 'SAMMEN OM HVID'-trøje.  

De tre partnere har sammen skabt en eksklusiv og stilren trøje til en god pris. Trøjen sælges i et begrænset antal og kan købes ved at klikke her.

TTH Holstebro vil på mandag præsentere klubbens nye tøjpartner.

Forrige Næste