16.08.2023

SAMMEN OM TTH åbner den nye håndboldsæson

Når spillerne går på banen i den nye sæson, er vi mere end nogensinde før SAMMEN OM TTH. I samarbejde med Superego lancerer vi denne reklamefilm, der hylder det store sammenhold, opbakningen og fællesskabet, der er fundamentet for TTH.

SAMMEN OM TTH er titlen på TTH Holstebros nye kampagne, som hylder det store sammenhold, opbakningen og fællesskabet, der er fundamentet for klubben. Videoen er en del af optakten til en ny og spændende sæson, hvor vi sammen skal få TTH tilbage til toppen af dansk herrehåndbold.

- Vi vil gerne hylde alle, der har andel i den store opbakning, som klubben har modtaget i både medgang og modgang, udtaler direktør John Mikkelsen om baggrunden for den nye video.

- Vi er som klub taknemmelige for alle dem, der er en del af fællesskabet, og som står sammen med os om sejrene, nederlagene og de store øjeblikke. Vi er sammen om at indfri vores fælles drømme på banen.

Det er nuværende spillere, sponsorer, fans, frivillige og klubsamarbejdets ungdomsspillere, der medvirker i den nye video, ligesom byen, landsdelen, historien og Gråkjær Arena er stærkt repræsenteret.

Video med vigtigt budskab

TTH Holstebro har gennem mange år oplevet en fantastisk opbakning fra tilskuere, fans, ungdomsspillere, sponsorer, samarbejdspartnere og frivillige. Det har været altafgørende efter to sæsoner udenfor det gode selskab i Herreligaen.

- Opbakningen og følelserne for klubben har de seneste år har været større end nogensinde. Det har stor betydning for, at klubben i dag står klar til en ny ligasæson med en stærk tro på, at TTH Holstebro på sigt kan komme med i toppen af dansk herrehåndbold igen, siger John Mikkelsen.

Derfor er videoen en opfordring til endnu engang at lade sammenholdet sejre i den nye sæson. Videoen er oplevelsen af den styrke, der opstår, når alle i og omkring TTH står sammen om de store oplevelser. Det er en påmindelse om, at når vi arbejder sammen, kan vi nå store ting – både på og udenfor banen.

Videoen vil blive vist til alle hjemmekampe, inden TTH-spillerne løber på banen. Den skal fungere som det sidste stemningsskabende skub, inden slaget skal slås i Gråkjær Arena.

Vi er SAMMEN OM TTH!

Den nye video er produceret i samarbejde med reklamebureauet Superego fra Holstebro.

Vil du opleve SAMMEN OM-stemningen i Gråkjær Arena, kan du sikre dit sæsonkort herunder.

Forrige Næste