09.09.2022

Smeds venner er blevet til fjender: Glæder mig vildt til søndag

De seneste 11 sæsoner har Mathias Smed kæmpet for, at Skanderborg, og senest Skanderborg Aarhus, skulle sejre i Gråkjær Arena. På søndag skal han forsøge at få dem til det modsatte.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

- Jeg er ikke bleg for at slå til dem, hvis de kommer ind til mig i forsvaret.

Ordene kommer fra Mathias Smed og er henvendt mod hans gamle holdkammerater i Skanderborg Aarhus Håndbold, der på søndag klokken 18.30 gæster Gråkjær Arena og Mathias Smed på hans nye hjemmebane. 

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er en kamp, jeg har set frem til, lige siden jeg fik turneringsprogrammet og så, at vi skulle møde dem i tredje runde. 

Yderst god modstand venter søndag aften
Med profiler som Thomas Arnoldsen, Morten Balling og, ja… Mathias Smed havde østjyderne en formidabel sidste sæson, hvor holdet endte i Top-4 i grundspillet og samtidig kvalificerede sig til europæisk håndbold for første gang i klubbens historie. Derfor er det også et yderst kvalificeret mandskab, der går på banen i Holstebro søndag aften:

- De er en stamme af spillere, som kender hinanden rigtig godt, og så har de fået nogle nye spændende navne ind i denne sæson, fortæller Mathias Smed om sine venner, der på søndag bliver til hans fjender - i hvert fald under de 60 minutters håndbold. 

Tag familien med i Gråkjær Arena og få en hyggelig afslutning på weekenden. Bestil dine billetter til TTH # Skanderborg Aarhus ved at klikke her

Personlig sponsor for Mathias Smed er

Forrige Næste