05.01.2024

Søren Hansen bliver cheftræner i Ikast Håndbold

Søren Hansen stopper i TTH Holstebro før tid. Han skal i stedet være cheftræner i dameklubben Ikast Håndbold.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Når kalenderen siger 1. juli 2024, stopper vores mangeårige spiller og træner Søren Hansen i TTH Holstebro.

Søren har fået muligheden for at blive cheftræner i dameklubben Ikast Håndbold, der spiller Champions League og tilhører toppen af dansk damehåndbold.

- Vi ville naturligvis gerne have beholdt Søren, men vi ser det også som en anerkendelse af Søren og klubben, at han nu skal være træner i en international dameklub som Ikast Håndbold, udtaler direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, og uddyber:

- Søren har ydet en stor indsats i vores klub gennem mange år, først som spiller og sidenhen som træner. Af den grund vil vi heller ikke stå i vejen for den spændende mulighed, som Søren nu har fået, og derfor har vi fundet en god løsning sammen med Ikast Håndbold.

Søren Hansen: ’Taknemmelig for at få muligheden’

For Søren Hansen venter nu et nyt spændende kapitel til sommer.

- Jeg har været glad for alle mine år i TTH, og jeg er fortsat glad for at være i TTH. Klubben har en speciel plads i mit håndboldhjerte, og vil altid have det, indleder Søren Hansen.

- Men når en international topklub som Ikast Håndbold ringer, så er det en stor mulighed, der byder sig. Chancen var der nu, og derfor er jeg meget glad og taknemlig over, at TTH Holstebro har givet mig muligheden for at skifte, siger Søren Hansen og understreger samtidig, at han glæder sig til at slutte sæsonen godt af i Gråkjær Arena.

Søren Hansen havde oprindelig kontrakt i TTH indtil sommeren 2026. 

Klubben vil i den kommende tid arbejde på at finde Sørens Hansens afløser.

Personlig sponsor for Søren Hansen er

Forrige Næste