15.02.2024

Søren Hansen: ’Spændende kamp venter mod Mors-Thy’

På tirsdag venter en ny hjemmekamp i Gråkjær Arena. Denne gang mod Mors-Thy Håndbold, der har været sæsonens store positive overraskelse. Læs optakt med Søren Hansen her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der har været mange spændende kampe mod Mors-Thy i årenes løb, og på tirsdag venter endnu en.

Dagens modstanderhold indtager i skrivende stund ligaens 6-plads med 23 point, og de har vist flot spil med Marcus Midtgaard, Frederik Tilsted og Mads Svane som holdets effektive angrebsvåben.

- Mors-Thy har været en positiv overraskelse i denne sæson, indleder Søren Hansen.
 
- Det er et ungt, spændende hold, som har taget nogle flotte sejre, og som har en masse gå på-mod, siger Hansen og fremhæver især Mors-Thys 7-mod-6-spil og en høj skudkvalitet, som holdets store styrker.

- Men kan vi vores, så synes jeg omvendt også, at vi har en god chance for at tage point på hjemmebane mod Mors-Thy.

Godt forsvar og en stærk udnyttelsesprocent skal bane vejen

Med fem kampe tilbage, er holdene i Herreligaen gået ind i den afgørende fase af grundspillet. Derfor håber Søren Hansen & co. også på, at det kan blive til point i tirsdagens opgør.

- Jeg synes, vi har haft en opadgående kurve på vores forsvarsspil, hvilket også afspejler sig i vores redningsprocenter. Derfor skal vi sørge for at omsat noget af vores gode forsvarsspil til mål i den anden ende. Kan vi lykkes med det, skal det nok blive en spændende kamp, slutter Søren Hansen med et smil.

Du kan fortsat købe billet til kampen mod Mors-Thy ved at klikke her. 

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Forrige Næste