05.01.2023

Tempofyldt bagspiller skifter til TTH Holstebro

Nicolaj Nørager bliver til næste sæson ny mand i TTH Holstebro. Den alsidige bagspiller kommer med kvaliteter på samtlige positioner i bagkæden.

Af Nanna Gantriis

Parterne har indgået en 1-årig aftale for sæsonen 2023-2024.

26-årige Nicolaj Nørager kommer med et godt kendskab til klubben og Gråkjær Arena. Han spillede nemlig flere af sine ungdomsår i TTH Holstebro, og nu er han klar til endnu en gang at kæmpe for sejre i den hvide trøje.

- Jeg kommer tilbage til Holstebro med en stor sult for at vinde håndboldkampe, og jeg er klar til at bidrage med alt hvad jeg har. Jeg ser TTH som en klub med gode rammer og et spændende set-up til den kommende sæson, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af, siger Nicolaj Nørager.

Søren Hansen: ’En tovejsspiller med masser af fart’

Nicolaj Nørager har været en profil, først i TMS Ringsted, og senest i Fredericia Håndboldklub, hvor han med sit hurtige spil kan bidrage på alle positioner i bagkæden.

- Vi har valgt Nicolaj, fordi vi har ønsket os en bagspiller med masser af fart og direkthed. Nicolaj kan spille begge veje, og vi tror på, at han kan hjælpe vores hold både som målscorer, temposætter og assist-mager, siger Søren Hansen om sin kommende spiller.

- Vi ved desuden, at vi i Nicolaj får en spiller med høje ambitioner, og en spiller der leverer 100% indsats hver gang til træning og kamp, slutter Søren Hansen.

Personlig sponsor for Nicolaj Nørager bliver

Forrige Næste