20.02.2024

’Tom fornemmelse’ efter svær 2. halvleg

Trods en velspillet 1. halvleg, måtte TTH-mandskabet se sig slået af Mors-Thy Håndbold tirsdag aften

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

TTH-mandskabet fik en stærk start og bragte sig foran 4-1 i kampens første 5 minutter. Herefter fandt kampen et mere naturligt lejde, men hele tiden var TTH-mandskabet foran med et par mål. Kombineret med en storspillende Sander Heieren, der i perioder stod med redningsprocenter over de 60, gik hjemmeholdet til pause foran 18-16.

Dette udgangspunkt ændrede sig desværre ved starten af 2. halvleg, hvor det var Mors-Thy, der tog teten. De hvidblusede havde i stedet svært ved at score mål, og det endte med at koste på måltavlen.

TTH-mandskabet kom tilbage i kampens sidste 10 minutter, men det var desværre ikke nok til at indhente Mors-Thy, og det endte derfor med et nederlag på 34-35.

- Jeg står med en tom følelse, sagde Sander Heieren lige efter slutfløjt.

- Vi spiller jo rigtig godt de første 25 minutter, men i 2. halvleg rammer vi ikke Mors-Thy i vores forsvar, og så mister vi kontrollen over kampen. Det er ikke godt nok, når man sammenligner med vores spil i 1. halvleg.