27.10.2023

Topscorer Markussen: 'Comebacket kom for sent'

Nikolaj Markussen spillede stort fredag aften, men måtte sammen med holdkammeraterne se sig slået af Ribe-Esbjerg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med seks mål og fire assists gjorde Nikolaj Markussen sit for at sikre sit hold et godt udgangspunkt i udekampen mod Ribe-Esbjerg fredag aften.

- Jeg synes, vi dækker rigtig godt op i store dele af 1. halvleg, men vi brænder alt for meget i den anden ende, og det straffes vi for, sagde Markussen efter slutfløjt.

20 minutter hvor tingene blev vendt

En stærk præstation af Niklas Kraft i REHH-målet gav TTH-mandskabet store udfordringer i slutningen af 1. halvleg og starten af 2. halvleg.

Det betød, at Ribe-Esbjerg skabte sig en komfortabel føring - noget som Markussen & co. ikke ville have hængende på sig.

- Vi var på ingen måde tilfreds med resultatet, da der var 20 minutter tilbage af kampen. Så selvom vi er skuffede over nederlaget, synes jeg omvendt, at vi får vendt tingene og får noget ud af kampen i de sidste 20 minutter. Comebacket kom bare for sent, afsluttede Nikolaj Markussen.

TTH-mandskabet fik begrænset nederlaget til tre mål, 29-32, hvilket kan vise sig at være værdifuldt, når ligaregnskabet skal gøres op til foråret.

Næste hjemmekamp er torsdag den 16. november, når vi skal have ’Alle mand i Arena’en’ mod Nordsjælland Håndbold.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er

Forrige Næste